Випускний бал у старшій II групі «Мак»

p19mcodnajrb21pgl1vsa3o6nn2a

У четвер, 28 травня 2015 року, у ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбувся випускний бал у старшій ІІ групі «Мак».

На урочистість діти прийшли святково одягнені: дівчатка були справжніми принцесами у красивих бальних платтях, а хлопчики – джентльменами у костюмчиках. Маки та квіти, якими був прикрашений зал, символізували назву групи. На свято до дітей у гості завітали казкові герої: Фея Часу, Принцеса та Учитель. Фея Часу подарувала випускникам на згадку квітковий годинник та квітку-семицвітку для здійснення бажань. Казковий годинник вів відлік часу дитинства, адже для дошкільнят відкриваються нові двері до шкільного життя. Капризну Принцесу, діти разом з Учителем, вчили складати портфелик до школи. Діти співали та вперше затанцювали вальс, декламували вірші-подяки: директору, заступникам, спеціалістам, педагогам та всім працівникам закладу.

Заступник директора з виховної роботи – Джула Олеся Семенівна, вручила «Дипломи випускника» та «Портфоліо» вихованцям групи. Батьки висловили щиру подяку директору – Ремажевській Вірі Миколаївні та педагогічним працівникам. Свято минуло швидко, а попереду в випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Випускний бал організували та провели: музичний керівник – Швець Лілія Альфредівна та вихователі: Борисяк Тетяна Михайлівна і Ганачевська Оксана Ігорівна.

П. Оксана, мама Яницької Катрусі: «Свято було урочистим, хвилюючим. Із смутком на серці прощаємось з вихователями групи, адже завдяки їм наші діти отримали знання, стали самостійнішими, відповідальнішими».
Красавіна Аліна, випускниця: «Найбільше мені сподобалось танцювати з Матвійком випускний вальс. Дуже гарно був прикрашений зал. А найбільше сподобалось те, що мені вручили перший диплом. Я дуже рада, що зі своїми друзями переходжу в школу «Левеня». Я буду приходити в гості до своїх вихователів».

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.