«Прощавай, рідне «Левеня»

p19mnejj9v7drmji49a1t7dlnr7_608x456_3_0

У п’ятницю, 29 травня 2015 року, у 4-А класі Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбувся випускний бал «Прощавай, рідне «Левеня»

Отже, випускники вирішили зняти кіно про своє життя у школі. «Операторам» і «режисерам» вдалося зняти вісім кадрів: «Перший раз у перший клас!»; «Привітання адміністрації НРЦ «Левеня»; «Перша вчителька»; «Другий клас»; «Привітання всім працівникам»; «Третій клас»; «Найрідніші, дякуємо вам»; «Четвертий клас». Фільм вийшов чудовий. Атмосфера перегляду була святково-урочистою, дещо сумною і хвилюючою.

Мар’яна Михайлівна, мама випускника Владислава: «Випускний бал у класі мого сина відбувся на найвищому рівні. Всі сценки на святі були дуже цікавими та захоплюючими. Найбільше сподобався танець з трояндами та вальс. Діти дуже старалися. Дякуємо вчителю та вихователям за організацію випускного балу!». Тетяна Юріївна, мама випускниці Катеринки: «Ви всі великі молодці, підготували чудовий виступ. Видно, що доклали багато сил, уміння і старання. Вивчили стільки віршів і пісень, навіть на англійській мові! Ваші сценки і діалоги були цікаві та дотепні. Такого чудового навчального закладу, напевно, більше ніде нема. Бажаю процвітання, розвитку і здоров’я директору – Вірі Миколаївні і всім працівникам нашого чудового «Левеня». Всі 6 років, проведені моєю дитиною тут, були чудовими!»

Організували та провели свято: вчитель початкових класів – Терлецька-Павлів І. І., вчитель музичного мистецтва: Іващенко Л. Ф., вихователі: Гофрик І. В. і Мурин О. М.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.