1 вересня в I відділенні

P1150299 P1150327
P1150341 P1150367
P1150371 P1150385

1 вересня 2015 року Комунальний заклад Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» традиційно відкрив двері для своїх вихованців та першокласників.

З нагоди дня знань відбулася урочиста лінійка. Всі присутні педагоги, батьки та вихованці одягнені у вишиванки виконали Гімн України. Четвертокласники привітали з початком навчання першокласників, вручили їм свої подарунки. Діти старанно розповідали вірші, співали пісню про своє нове шкільне життя та найкращі мрії. Колектив НРЦ «Левеня», вихованців та їх батьків привітав священик отець Михайло, який благословив всіх присутніх з нагоди свята.

В надзвичайно теплій, дружній родинній атмосфері першокласники із захопленням слухали привітання від директора закладу – заслуженого працівника освіти України Ремажевської Віри Миколаївни, а також першої вчительки, батьків та своїх нових старших друзів. Після завершення свята всіх дітей було запрошено на урок «Рідний край де ми живемо, Україною зовемо».

Марушенко Е. (вихованка середньої 1 групи): «Я дуже задоволена, що після канікул повернулася в Левеня, адже тут є мої друзі з якими завжди цікаво бавитись». Демків А. (мама): « Я приємно вражена теплими відносинами між вихователями та дітьми. І з впевненістю та довірою віддала свою дитину у добрі, ласкаві руки педагогів». Рябова Х. (вихователь): «Я вперше була на лінійці у якості вихователя і радісні обличчя дітей, які повернулися після канікул, впевнили мене в правильності вибору професії».

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.