Медико-педагогічна рада щодо значення та принципів здорового харчування в НРЦ «Левеня»

p1a1nme98gu0utmithj16j41mov9 p1a1nme12vr391kth15j1d4k1ln57_608x456_3_0
p1a1nmeenv6511qdj1c42gb1qvib p1a1nmekafqqg5e61nobm7n901d

Щорічно 16 жовтня відзначається «Всесвітній день здoрoвoгo харчування». Мета цієї події – привернути увагу громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві. Здорове, правильне харчування, є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я. Давня мудрість говорить: «Ми є те, що ми їмо».

З метою підвищення обізнаності педагогічного та медичного персоналу 13 жовтня в НРЦ «Левеня» проведено медико-педагогічну раду щодо значення та принципів здорового харчування у закладі. Вибір якісних продуктів та приготування страв з них є запорукою здоров’я як дітей, так і дорослих.

Правильне харчування дітей – це, мабуть, найважливіший внесок у їх здоров’я. Для організації здорового та правильного харчування дітей необхідні збалансована кількість білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів. Їжа, яку їсть Ваша дитина, повинна приносити максимальну користь організму. Раціональне харчування дитини це безпосередній вплив на темпи її росту та розвитку, адже зростаючий організм гостро потребує вітамінів, мікроелементів та поживних речовин.

Опубліковано у Заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.