Розвага для дітей «Ой рушник, рушничок – кольорова доріжка»

центр 100_7265
100_7256 1

16 вересня в першому відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулася розвага «Ой рушник, рушничок – кольорова доріжка». Метою заходу було ознайомлення учнів з традиціями, пов’язаними із вживанням рушників, виховання почуття національної гордості, розвиток інтересу до народних традицій, сприяння всебічному розвитку особистості.

Діти із задоволенням декламували вірші, співали пісні про рушник, про вишиванку, про дорогу, Україну. Усім припав до душі танок з рушниками, який виконали учениці 4-Б класу. Розвага пройшла у святковій і невимушеній атмосфері, яку створювали одягнені у вишиванки учні, гарно прикрашений вишитими рушниками зал, а також вдячні глядачі.

Відгадування загадок, відповіді на запитання вікторини, створення аплікації рушника об’єднало учасників дійства й усіх присутніх у залі. Діти не тільки весело провели час, а й дізналися багато нового й цікавого про українські традиції. Розвагу підготували та провели учні 2–4 класів, вихователь Ковальчук Марія Володимирівна та вчитель музики Іващенко Людмила Федорівна.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.