«Осінній вернісаж»

1 2
3 4_(2)

З 20 по 23 жовтня 2015 року у I корпусі Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбувалася виставка-конкурс робіт з природніх матеріалів. Вихованці закладу разом з батьками та педагогами протягом тижня виготовляли різноманітні вироби з листя, каштанів, жолудів, і представляли їх на виставці.

А й справді, осінь – найщедріша пора року. Пора, коли збирають урожай, готують запаси на зиму та любуються усіма подарунками, що приготувала осінь. Багато віршів складено про осінні дари.

«Сіла осінь на порозі,

Довгі коси розплела,

Спілі яблука на возі

До бабусі привезла.

Вітром двері відчинила:

– Дари з воза забирайте!

Павутинкою злетіла:

– Через рік мене чекайте!»

(Л. Новикова)

Осінь-красуня завітала й до вихованців НРЦ «Левеня». Змішуючи жовто-червоні барви, ця пора року надихнула «маленьких левенят» до творчості. Виготовляючи вироби з природніх матеріалів, учні мали змогу побачити різнокольоровість осінніх барв та щедрість осені на плоди.

Осінній урожай ожив у майстерних руках наших вихованців, осінні плоди вміло перетворювались у експозиції та перевтілювались у казкових героїв. Матвій Солодовський, учень підготовчого-А класу, ділиться враженнями: «Я з радістю використав у своїй роботі гарбуз, прикрасивши його осіннім намистом з горобини. Осінь принесла нам багато плодів. Мені сподобалось прикрашувати овочі та робити таку красу своїми руками».

«Осінній вернісаж» – це справжнє свято краси, мрій та фантазій. Тож зібравши увесь осінній урожай, вихованці НРЦ «Левеня» з нетерпінням очікуватимуть на прихід осені-красуні рівно через рік.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.