Cпортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко»

зображення_viber_2019-12-03_22-45-40зображення_viber_2019-12-03_22-45-46
зображення_viber_2019-12-03_22-45-50зображення_viber_2019-12-03_22-46-16

3 грудня 2019 року в 2-му корпусі НРЦ «Левеня» відбулася спортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко» для дітей старших груп («Соняшник», «Мак»), яку організували і провели вчитель-дефектолог та інструктор з фізкультури.

Метою розваги було: повторити і закріпити знання про одяг та взуття; розвивати у дітей увагу, спритність, мислення, координацію рухів, просторові уявлення; сприяти піднесенню позитивного емоційного стану та настрою; виховувати у дітей охайність, бережливе ставлення до одягу і взуття, інтерес до фізкультури, взаємоповагу та дружелюбність по відношенню до інших.

Дружба починається зі щирої усмішки! Але чи потрібно дружити з іншими? Так, звичайно, адже дружити так весело і цікаво, але цю якість потрібно виховувати з дитинства. Ось і веселий Незнайко, завітавши у гості до вихованців старших груп, переконався як діти вміють дружити, як прагнуть допомогти йому відгадати всі загадки про одяг і взуття, та навчити грати у веселі ігри.

Отже, після загадок, розпочалося все з легкої розминки разом із Незнайком. Потім діти грали в цікаві ігри-естафети: «Веселе взуття, або Тупу-тупу», «Одяг футболістів» та «Веселі прищіпки».
Загалом, під час розваги панувала дружня та позитивна атмосфера радості! У всіх учасників був пречудовий настрій! Незнайко був дуже вдячний дітям за гостинність, тому подарував всім об’ємні наклейки-смайлики «Веселі ґудзики». Всі ми різні, але однаково прагнемо дружби!

Діти поділилися своїми враженнями: Ігор: «Мені дуже сподобалася розвага. Було весело!». Марія: «Наш казковий друг був дуже веселий, хоча майже нічого не знав про одяг і взуття, але ми вже йому допомогли і навчили». Захар: «Мені сподобались всі ігри, а особливо коли ми проходили різні перешкоди». Карина: «Незнайко, приходь до нас ще, будемо чекати!».

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.