Заходи до Дня святого Миколая

20171219_150309 DSC04702
DSC04723 DSC04752

19 грудня – довгоочікуваний день зустрічі з мріями та подарунками, свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають усі діти та дорослі.

Вихованці НРЦ «Левеня» з самого ранку виглядають Святого Миколая. До цього дня педагоги підготували ряд заходів, метою яких було сприяти позитивному емоційному настрою дітей; поглиблювати знання вихованців про свято Миколая; виховувати у дітей доброту, милосердя, щедрість, любов та інтерес до традицій українського народу.

Впродовж дня діти емоційно розповідали про те, які саме подарунки приніс їм Святий. Було проведено ряд цікавих розваг та ігор. Малята старанно декламували віршики, співали пісні, створювали малюнки, аби показати, як вони люблять Миколая, які вони слухняні й талановиті.

Захар, 4 роки: « Коли ми лягали спати, нічого під подушкою не було, а коли прокинулися, там лежали подарунки. Якась дивина!». Роман, 6 років: «Коли я поклав руку під подушку, то відчув, що там щось лежить. Я дуже тішився і зрозумів – це Миколай до мене приходив, бо я ж був чемний. Як багато подарунків я сьогодні отримав!». Катруся, 5 років: «Мені дуже сподобалась роль Ангелятка, яку я виконувала на розвазі. Не даремно це була я, бо роблю добрі вчинки».

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.