Засідання батьківського клубу на тему: «Особливості корекційної роботи в сенсорній кімнаті»

1 2
3 4
5 титул_на

25 вересня 2018 року в ІІ відділенні НРЦ «Левеня» відбулося засідання батьківського клубу на тему: «Особливості корекційної роботи в сенсорній кімнаті».

Батьки мали змогу ознайомитись з процесом плеопто-ортоптичного лікування дітей, основними завданнями для розвитку зорового сприймання та корекційною роботою в сенсорній кімнаті. Лікар-офтальмолог разом з медсестрою-ортоптисткою наголосили на важливості регулярного проходження двотижневого курсу лікування очей, розповіли про основні апарати та різні дидактичні ігри, які розроблені вчителями-дефектологами закладу для зацікавлення дітей під час плеопто-ортоптичного лікування. У сенсорній кімнаті спеціалісти ознайомили батьків з апаратами стимуляції різної інтенсивності в залежності від зорових діагнозів дітей, їх супутніх захворювань та рекомендацій лікаря-офтальмолога і лікаря-невролога.

Під час засідання батьківського клубу панувала дружня та тепла атмосфера, яка сприяла подальшій співпраці батьків та працівників закладу. Враження батьків: «Дякую за цікаву інформацію від медиків та педагогів про апарати для зору та сенсорну кімнату. Я була приємно здивована скільки всього у вас є і робиться для моєї дитини. Дякую розробнику сенсорної кімнати!» – п. Христина. «Лікування для очей є дуже необхідне і дає хороший результат дітям. Було цікаво послухати, це потрібно знати батькам» – п. Мар’яна. «Дякую за компетентну команду, яка віддається на 100% своїй справі!» – п. Марія.

Опубліковано у Заходи. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.