Зустріч з львівськими спортсменами-параолімпійцями

img_9714 img_9716
img_9734 img_9733

1 грудня 2016 року у приміщенні 1-го відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулась зустріч з відомими львівськими спортсменами, параолімпійськими призерами, чемпіонами Європи та світу з плавання подружжям Антоном та Мариною Стабровськими.

На зустрічі діти не приховували свого подиву, особливо після того, як спортсмени показали свої олімпійські медалі, і кожен охочий зміг подержати їх у своїх руках. А олімпійці охоче розповідали вихованцям НРЦ «Левеня» про те, чому вирішили стати плавцями і як дитина з особливими освітніми потребами може зреалізувати себе навіть у ролі олімпійського чемпіона.

Ще Антон та Марина Стабровські охоче ділилися секретами олімпійського виховання для особливих дітей, наголошуючи на тому, що будь-яка дитина, якщо хотітиме цього і докладатиме зусиль, зможе добитися спортивних висот. Вихованці центру теж мали до спортсменів безліч питань, на які отримали вичерпні відповіді, зокрема, як, де і за яких умов дитина з особливими освітніми потребами може записатися на плавання. Напевне, кожен з вихованців НРЦ «Левеня» теж бачив себе тієї миті олімпійським чемпіоном, і, сподіваємось, найближчим часом це здійсниться.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.