Тиждень англійської мови

З 13 по 17 лютого 2017 року у НРЦ «Левеня» проходив тиждень англійської мови. Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови; розвиток творчих здібностей учнів, їх самостійності, естетичного смаку, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до самовдосконаленням; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.
13 лютого учні 2-4 класів разом з вчителем англійської мови виготовляли газету на тему: “St.Valentine’s Day”.Учні з радістю малювали газету і виготовляли валентинки з англійськими побажаннями. 14 лютого відбулася вікторина «Who knows English better». Участь у ній взяли учні 2-А та 2-Б класів. Дітям запропонували виконати завдання, за результатами яких мали бути визначені переможці. Учні розгадували загадки, читали слова, складали алфавіт і писали слова на дошці. За результатами вікторини обидві команди набрали однакову кількість балів. Діти отримали солодкі подарунки , а також масу задоволення від змагання.
16 лютого учні 4-А та 4-Б класу змагалися у брей-рингу під назвою”Do you Know English”. Завдання брей-рингу були різноманітні і розраховані на хороші знання англійської мови, швидкість реакції та логічне мислення. За кожну правильну і швидку відповідь команда отримувала «+1 бал». Учні змагалися у шести конкурсах: складали слова з літер, розгадували загадки, підбирали правильні слова антоніми, відповідали на запитання. За результатами брей-рингу перемогла команда 4-Б класу. Учні були нагородженні відповідними грамотами і солодкими подарунками.
17 лютого відбулось загальношкільне свято «Весела англійська». Свято було цікавим, веселим та різноманітнітним, адже діти і співали, і танцювали, і розповідали цікаві віршики англійською. Вихованці НРЦ «Левеня» тішили гостей свята кумедними смішинками про англійську мову. Глядачі отримали велику дозу задоволення!
Відповідальною за проведення тижня була вчитель англійської мови Юлія Шевчук.
V8k4eb2iSl0
Qiap_M6SD7o
qb0_x4YrXCI
qAN2nBEwuDE
PkHs1bnawow
hgUHv2Rhj0o
0VHPBOlsErI

Опубліковано у Новини | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.