Спортивно-пізнавальна розвага «Веселі Вітамінки»

1 2
3 5
6 титульна

17 листопада 2017 року в корпусі №2 НРЦ «Левеня» відбулась спортивно-пізнавальна розвага «Веселі Вітамінки» для вихованців старших груп «Бджілка» та «Мак».

Пізнавальна частина розваги розпочалась з того, що у гості до вихованців завітали кольорові та веселі Вітамінки. Вони вирішили перевірити чи діти відгадають загадки про корисні овочі, фрукти та ягоди. Також Вітамінки запропонували малятам пограти у пізнавальні рухливі ігри.

Спортивна частина розваги розпочалась з легкої розминки «Збір урожаю». Дошкільнята грали в рухливі ігри: «Веселий борщ» – обминали перешкоди, тримаючи у руках по одному овочу для цієї страви; «Вітамінний коктейль» – стоячи у спільному колі передавали один одному яблуко і ананас під звуки бубна, на кому зупинявся звук – мав відповісти на запитання Вітамінок про певний овоч чи фрукт (якого кольору буває, якої форми і т.д.).

Діти були активними і веселими, із захопленням відгадували загадки та грали в цікаві ігри з Вітамінками, тому отримали багато позитивних емоцій. На завершення розваги Вітамінки пригостили усіх учасників корисними та смачними мандаринками.

Вихованці після спортивно-пізнавальної розваги поділилися своїми враженнями: «Супер! Було цікаво! Мені дуже сподобались веселі Вітамінки!» – Катруся, вихованка старшої І групи «Бджілка». «Мені найбільше сподобалось як ми «швидко варили борщ»! Хочу ще таких веселих розваг!» – Володя, вихованець старшої ІІ групи «Мак».

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.