Як “левенята” на санчатах змагалися

Цього року зима вдалася на славу! Вона радувала нас снігом, морозом, гарними зимовими днями. Тому діти цієї зими мали змогу проявити свою спритність, витривалість, орієнтуватися в навколишньому просторі, вивчаючи його, грати в різноманітні ігри на прогулянках і брати участь у спортивних розвагах.
14 лютого 2017 року вихованці старших груп II відділення зібралися спільно зі своїми педагогами для участі в спортивній розвазі “Зимова пригода”.
Спочатку дошкільнята позмагалися у грі “Веселі санчата”. Діти змагалися на санчатах, спускаючись з гірки. Після цього маленькі “левенятка” показали свої вміння влучати в ціль, кидаючи сніжки у мішені. А на завершення вихованці взяли участь у веселій грі “Цікаві знахідки”. Головне її завдання – знайти заховані в снігу кеглі та кубики.
Спортивна розвага принесла всім вихованцям НРЦ “Левеня” багато радості, сміху та позитивних емоцій. Головна нагорода – катання дітей на санчатах.
“Мені дуже сподобалося шукати заховані речі. Я зробив це швидше, ніж мій брат” – розповів вихованець старшої 2 групи Павло.
“Було дуже весело кататися на санчатах” – сказала Аня, яка навчається у старшій 1 групі.
8
7
6
5
4
2

This entry was posted in News and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.