Свято «В гості до нас прийшла Весна»

IMG_E1271IMG_E1229
IMG_E1157IMG_1288
IMG_1258IMG_1224

Весна красна вже прийшла і тепло нам принесла,
Ясне сонечко вгорі засміялось дітворі…

Так весело співали вихованці груп індивідуального виховання під час свята «В гості до нас прийшла Весна», яке відбулося 22 березня 2019 року у ІІ відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради НРЦ «Левеня».

Мета свята: закріпити знання дітей про зміни в природі, що відбуваються з приходом весни: весело співають пташки, пригріває сонечко, падає теплий дощик, появляються комашки; спонукати дітей до активної ігрової діяльності; розвивати інтерес до музично-ритмічних ігор; збагачувати слухове та зорове сприйняття; створювати бадьорий і радісний настрій.

Малята, одягнені у костюми мурашок, джмелика та жука сонечко, разом з Сорокою – білобокою гралися у веселі ігри, танцювали та співали пісні про весну. На свято до комашок прийшли Сонечко та Дощик.

Скільки радості було у малят під час свята: вони виконували разом з Сонечком веселу руханку під відеопісеньку, танцювали з краплинками, які приніс Дощик, співали та грали у веселу гру з Сонечком і Дощиком.

Здивувалися діти співу пташок, що лунав у залі, та зраділи, коли побачили красуню Весну.

Весна запросила усіх заспівати у хороводі весняночку та запропонувала погратися кольоровими м’ячиками. Це малятам дуже сподобалося: адже вони гралися і з Весною, і з мамами. Весна побажала радісної, теплої, сонячної весни та пригостила усіх солодким пряником-квіточкою.

Весні усі радіють… Адже ми так її чекаємо, справжньої, теплої, яка розбудить всіх і все навколо та здійснить усі наші мрії!

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.