Свято «Новорічні пригоди»

Старша1 ст-ша2
старша Sтарша

Зима-чарівниця приносить нам не тільки сніг і морози, але й цілу низку прекрасних свят. Надзвичайно радісним, саме для малят, є зустріч Нового року. Святково вбрана ялинка, подарунки, веселі танці та пісні – все це люблять не тільки діти а й дорослі.

7 грудня 2017 року в ІІ відділенні НРЦ «Левеня» відбулося свято «Новорічні пригоди» для вихованців старших груп «Бджілка» та «Мак», метою якого було створити новорічний настрій, атмосферу свята; розвивати вокальні і танцювальні навички; виховати доброту, чемність, дружні відносини між дітьми.

Дошкільнята опинилися в казковому королівському палаці, де живуть король, королева, принцеса та її подруга Зоринка. Герої хочуть запросити гостей, щоб зустрічати разом Новий Рік. А щоб підготувати все для свята дівчатка йдуть в зимовий ліс за прикрасами для новорічної ялинки. Там вони зустрічають Вартових, Сніговика, сестер Хурделицю та Метелицю, братів Морозенків та Лісовика, які дарують прикраси для новорічної красуні. Наприкінці свята всі герої збираються у королівській залі, де прикрашають ялинку, співають і танцюють.

Максим, 6 років: «Наша ялинка була дуже красива, особливо, коли засяяли вогники». Марта, 6 років: «Мені на святі сподобалось все, а найбільше пісні та ігри, в які ми грали».

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.