У ІІІ відділенні відбулося засідання батьківського клубу

DSCN9449DSCN9428
DSCN9417 DSCN9414
DSCN9393 DSCN9384

Якщо ми зрозуміємо, як сприймає інформацію наша дитина, це допоможе нам розвинути її здібності до навчання.
01 листопада 2018 р. в ІІІ відділенні відбулося засідання батьківського клубу на тему: «Світ навколо мене» (таємниця дотиків, різні види відчуттів).

Батьки мали змогу пізнати світ завдяки органам зору, слуху, нюху, дотику, смаку, які відіграють велику роль у сприйнятті довкілля. А також мали змогу зрозуміти, що через розвиток тактильного відчуття, дитина розвиває загальний, інтелектуальний рівень.

Батьківський клуб складався з теоретичної та практичної частини. Батьки мали змогу послухати виступи вчителів-дефектологів Велитяк І.М. та Ляшеник Н.Б., знання і поради яких є дуже інформативними батькам у повсякденному житті. Засідання клубу розпочалось з теоретичної частини. Наступним етапом було виконання практичних завдань на розвиток тактильного, слухового, смакового, зорового сприйняття.

Під час засідання батьківського клубу панувала дружня та тепла атмосфера. Враження батьків п.Світлана: «Я дуже вдячна організаторам «батьківського клубу». Цікаві розваги, хороша компанія, приємно проведений час. Насправді сьогодні я ще раз наявно відчула, як важко моїй дитині в цьому світі!»

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.