1 вересня

1 2
3 1
5 6
7 13

Перший день осені… Але ще по-літньому світить сонце і тішить усіх своїм теплом. Пломеніє горобина і духмяно пахнуть яблука.

1 вересня розпочався новий навчальний рік у НРЦ «Левеня». Після урочистого привітання директора Віри Миколаївни Ремажевської школярі разом з батьками та педагогами у міні-майстернях виготовляли скрап-сторінки альбому родинних спогадів про літо. Діти жваво ділилися враженнями про канікули, обговорювали, як краще прикрасити свою сторінку. Під час роботи лунала музика та панувала творча атмосфера. Виставка сімейних робіт була яскравою та різноманітною. Цікавим та захоплюючим для малят було завдання – прикрасити аплікацію – пазл незнайомої картинки, яка мала перетворитися на зображення щасливого Левика. В гості до дошкільнят завітало Левеня з великою валізою літніх вражень, воно заохочувало дітей до активної участі у веселій розвазі.

У левенятському саду діти мали можливість помилуватися плодами своєї праці. Вони збирали гарбузи, які садили навесні. Учні та вихованці із задоволенням ласували смачним овочем та яблуками зі шкільного саду.

На завершення свята діти залишили свої побажання на казковому дереві мрій. Анна-Марія, учениця 1-Б класу: «Це був найкращий день у моєму житті». Іванна, мати учня 3-А класу: «Свято було дуже цікавим і творчим. Мені сподобалося разом із сином прикрашати нашу сторінку».

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.